... Daar Is Het Dan ...

2 dagen kamperen bij de brievenbus... Slapeloze nachten... Verstrooide momenten... En dan plots is het daar: mijn boekje, MIJN EIGEN BOEK. Wauw, wat een gevoel. Daar heb ik zo lang aan gewerkt en naar uitgekeken dat het een beetje raar aanvoelt.

Na de eerste euforische momenten van het uitpakken en doorbladen gebeurde er ineens... niets. Dat was een bizar gevoel, bijna een anticlimax te noemen. Want daar sta ik dan, helemaal alleen in mijn bureau met mijn boekje in mijn handen (een hardcover, dat voelt wel super goed aan natuurlijk).

Het moment daarna neemt enthousiasme weer de bovenhand, zorg ik voor een foto en post ik die op facebook. De reacties zijn nauwelijks te tellen! Mijn telefoon piept en zoemt de hele tijd. Mijn facebook-wereldbolletje licht constant op. Mijn hartslag gaat de hoogte in.

Gelukkig zijn alle eerste reacties heel positief, oef! Uiteindelijk is dat het spannendste van allemaal: hoe gaat mijn boek onthaald worden? Wat gaan kinderen en ouders ervan vinden? En natuurlijk, hoe gaat de verkoop lopen?

Dat zijn vragen die ik later ga beantwoorden. Nu ga ik nog een hele dag genieten van die heerlijke gelukkige roes!

Tot gauw!

*blub*


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


... Daar Is Het Dan ...

De Krant

De Gouden Lettervreter: beste kinderboek van 2017

De Eerste Belangrijke Recensies

Voorlees Namiddag Te Herzele

In De Krant