Boektrailer Twee Kleine Visjes

Ik had er nog nooit van gehoord; een boektrailer. Wat is dat nu weer?! Van een boek dat verfilmd is, kan ik mij dat voorstellen, dat is eigenlijk een filmtrailer dan - duh, Sofie :-). Maar tegenwoordig worden er dus ook boektrailers gemaakt van boeken die nog moeten uitkomen, van prentenboeken tot thrillers, YA (Young Adult) tot romans.

Eens ik dat wist, kon ik het natuurlijk niet meer loslaten en wilde ik natuurlijk ook een boektrailer. Aangezien alle illustraties van mijn eigen hand komen, zag ik wel wat mogelijkheden voor de boektrailer. Het heeft mij wel wat versies gekost om de trailer zo te maken zoals ik het wilde zodat hij ook het boekje goed weergeeft. Maar, er mag natuurlijk in zo'n trailer ook niet teveel weggegeven worden. Daarom hield ik de tovenaar van de zee nog geheim en gaf ik nog niets over de rest van het verhaal prijs. Een trailer moet nieuwsgierig maken. Is dat gelukt? Laat het mij maar weten!

Wil je de boektrailer bekijken? Deze staat op youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=uGmQwI097tg

en op facebook:
https://www.facebook.com/sofie.schollaert/videos/vb.100000997008263/1590636037646281/?type=3&theater

Mocht te link niet laden als je erop klikt, kopieer de link en plak hem in een nieuw tabblad. Hopelijk lukt het toch om het te zien.

Laat maar weten wat jullie ervan vinden :-)

*blub*


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Boektrailer Twee Kleine Visjes

De Krant

De Gouden Lettervreter: beste kinderboek van 2017

De Eerste Belangrijke Recensies

Voorlees Namiddag Te Herzele

In De Krant